آسیب شناسی تبعات اجتماعی فرهنگی تخریب یا تطهیر شخصیّت ها

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

آسیب شناسی تبعات اجتماعی فرهنگی تخریب یا تطهیر شخصیّت ها           

(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟»علق /۱۴

آیا در اسلام ملاک قضاوت، گذشته افراد است یا وضعیّت فعلی فرد؟
آیا وجود توبه در حسابرسی خدا به معنی پاک کردن گذشته و گناهان قبلی و ورود به زندگی جدید بدون گناه و پاکسازی پرونده اعمال و الزام مسلمین به پرهیز از قضاوت براساس حال قبلی افراد ملاک قضاوت در جامعه اسلامی نیست؟
 تاریخ اسلام همواره شاهد فراز و فرود و تطهیر و تخریب خواص و شخصیّت های سیاسی مذهبی بوده است. تخریب چهره یازده امام معصوم جانشین پیامبراسلام، و تلاش وافر صاحب منصبان در ترسیم چهره منفی در بین مردم منجر به عدم شناخت امام زمان و عدم پیروی از معصوم گردید. به طوری که در زمان حکومت معاویه و یزید، از شدّت تخریب ها مردم شناخت درستی از حضرت علی نداشته، به طوری که هنگام شهادت در مسجد می پرسیدند علی در مسجد چه می کرد! چون در تبلیغات سوء معاویه، مولای متقیان همان راز خلقت جهان، قسیم الجنّة و النار، اوّلین جانشین پیامبر اسلام، بی نماز و کافر و... معرّفی شده بود. از سوی دیگر، مردم معاویه را امیرالمؤمنین و خلیفه مسلمین و واجب الاطاعه می دانستند، چون تبلیغات نظام حاکم بر جامعه مسلمین چنین هدفگذاری کرده بود.
در عصر حاضر، کم و بیش همین وضعیّت تداوم داشته و تخریب و تطهیر شخصیّت های سیاسی مذهبی قبل و بعد از فوت با اهداف پیدا و پنهان هرچند متضاد با برهه ای ازعمر، تا تعیین مکان در بهشت! نیز انجام می گیرد. 
ن و القلم و ما یسطرون...
ما را در سایت ن و القلم و ما یسطرون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mansorevatanio بازدید : 177 تاريخ : دوشنبه 2 اسفند 1395 ساعت: 8:13