بررسی عملیّات روانی پروژه انکار طبّ اسلامی فضا سازی در انکار آیات و الغاء نقص اسلام با ارائه راهبرده

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

امر به معروف و نهي از منكربه تأسي از سيدالشهداء 

(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟»   علق /۱۴

امام خمینی (ره..." ای سیاسیون ایران! من اعلام خطر می کنم. ای بازرگانان ایران! من اعلام خطر می کنم. ای علمای ایران! ای مراجع اسلام! من اعلام خطر می کنم. ای فضلا! ای طلاب! ای حوزه های علمیه! ...ای قم! ای مشهد! ای تهران! ای شیراز! من اعلام خطر می کنم استقلال ما را بفروشند و ما ساکت باشیم؟! واللّه گناهکار است کسی که داد نزند، واللّه مرتکب کبیره است کسی که فریاد نزند. ... ای علمای قم! بداد اسلام برسید. رفت اسلام،... امروز تمام گرفتاری ما از آمریکاست، تمام گرفتاری ما از اسرائیل است، اسرائیل هم از آمریکاست، ..." 

امام خمینی (ره) در کتاب کشف الاسرار در باره طبّ غربی:  

"غرب همه چیز استعماری دارد: طبّ استعماری، فرهنگ استعماری که برای کشورهای عقب افتاده صادر می کنند. آنها می خواهند ما وابسته باشیم و چیزهایی که به ما می دهند وابستگی می آورد، اگر می خواهید رشد حقیقی پیدا کنید و مستقل شوید اوّل این وابستگی فکری و قلبی را کنار بگذارید."

"...اجانب با فعالیّت خود مدارس و دانشگاه های ما را از محتوی خالی کرده اند... امیدوارم همه آقایان کمک کنند تا فرهنگمان و فرهنگ اسلامی مان فرهنگی که شیخ الرئیس را درست کرده است را باز یابیم.                                                                 دیدگاه های فرهنگی امام خمینی  ص 5

"...امروز در تمام کشور ایران که به قول شما دانشگاهی مانند جندی شاپور داشته، یک نفر که قانون بوعلی را بفهمد معلوم نیست که باشد، این ضربتی است که این کشور از دست اجانب به وسیله زمامداران بی خرد خورد."                                                                                                                                 رساله نوین فقهی پزشکی ج 2 ص 18

"این تذهبون" آیه 6 سوره تکویر

عذاب اشاعه  سخنانی که مردم را از مسیر خدا گمراه کرده و دین خدا را به سخریّه بگیریند در آیه 6 سوره لقمان:

"وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا ۚ أُولَـٰئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ" 

"و برخى از مردم كسانى اند كه سخن بيهوده را خريدارند تا [مردم را] بى [هيچ ] دانشى از راه خدا گمراه كنند، و [راه خدا] را به ريشخند گيرند؛ براى آنان عذابى خواركننده خواهد بود. "

تعیین مجازات اشاعه هر گونه گناه و بدی در جامعه مسلمین، در آیه 90 سوره نمل اشاعه:

"وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَكُبَّتْ وُجُوهُهُمْ فِي النَّارِ هَلْ تُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ" 

و هر كس بدى به ميان آورد، به رو در آتش [دوزخ ] سرنگون شوند. آيا جز آنچه مى كرديد سزا داده مى شويد؟ 

 فجایع طبّ غربی امروز، نتیجه حذف طبّ اسلامی با ترفند دشمنان در 50 سال اخیر

آیا حذف طبّ اسلامی با پلمپ مطب و تخریب و تمسّخر و... چهره های شاخص طبّ اسلامی و سایر حکما با حمایت و ابزار دائمی قوه قضائیه در اختیار دشمنان اسلام، جزعملیّات  پروژه حذف دین اسلام در ایران و جهان چیز دیگری هست؟                                 

آیا انکار آیات قرآن و تلاش وزارت بهداشت بر حذف طبّ اسلامی با عملیات روانی و فضای مجازی از سه ماه قبل دشمنان اسلام، در ایجاد آشوب دی ماه سال 96 با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران، جزو عملیات تعیین شده صهیونیستها و امریکا نبوده که پرچم ایران با اسم الله را آتش زدند؟

چرا دکتر خدادوست از وزارت بهداشت و برخی دیگر برای ایجاد باور بر نبودن طب اسلامی سینه چاک می کنند؟

آیا این رفتارها در راستای عملیات پیدا و پنهان از سوی دشمنان تنظیم و هدایت نشده و نمی شود؟

چرا دکتر خدادوست و... برای اثبات نبود طبّ اسلامی، فقط سراغ فعّالان و هواداران جریان اصلاحات رفته است؟!!!

حذف طبّ اسلامی که جزئی از دین اسلام هست،  توسط وزارت بهداشت، براساس کدام قانون دین اسلام در نظام جمهوری اسلامی ایران انجام می گیرد؟

چرا ...

انکار طبّ اسلامی انکار آیات قرآن از سوی وزارت بهداشت نظام جمهوری اسلامی ایران در دهه چهارم انقلاب خونین مردم ایران

چیزی به اسم «طب اسلامی» نداریم/ هشدار وزارت بهداشت نسبت به سوداگری با نام دین

صفحه نخست » عمومی

 ۷۹۵ 10 September 2017   -           ۱۹  شهريور ۱۳۹۶ - ۲۲:۳ (چهار ماه قبل از آشوب های گسترده در کشور)

  چرا انکار و مقابله با آیات و روایات طبّی در دو سال گذشته جزو شرح وظایف وزارت بهداشت و جریان اصلاحات متصل به دشمنان اسلام شده است؟!

مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت تاکید کرد که "موضوعی!! به نام «طب اسلامی» نداریم"!

"به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر محمود خدادوست» با اشاره به انجام مطالعه ای در خصوص صحت ادعاهایی درباره "طب اسلامی" گفت: کارگروه نظام سلامت در اسلام! که مدتی است در دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت تشکیل شده، مدت سه سال!! روی موضوع طب ایرانی بررسی کارشناسی انجام داده است! ما برای تعیین تکلیف!! این موضوع به مراجع تقلید و حدیث شناسان!  پژوهشکده علوم قرآنی مراجعه کردیم. نتیجه تمام این بررسی ها این بود که ما موضوعی به نام «طب اسلامی» نداریم!"

چرا بی بی سی فارسی به این جمله "طب اسلامی نداریم" چند مسلمان دورافتاده از قرآن، علاقه مند شده است؟!! 

آیا این جمله عملیّات روانی در ناقص خواندن اسلام و تلاش بر سستی و زدودن ایمان مردم ایران نیست؟

مرجع ظاهری تولید جمله "طب اسلامی نداریم" با انتشار جهانی در داخل ایران از کجاست؟!!

 آیت الله ری شهری ریاست دانشگاه قرآن و حدیث:

"تمام مکاتب طبی باید به صورت علمی و آزمایشگاهی مورد مداقه قرار بگیرند تا معلوم شود این برای چه افرادی، در چه شرایطی و چند درصد موفقیت!! دارند و بعد با رعایتقواعد علمی!! در اختیار بیماران قرار گیرد."

"آیت الله محمد محمدی ری شهری در دیدار با محمود خدادوست، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل دفتر طب سنتی ایرانی اسلامی، ضمن اشاره به مباحث پیش آمده در روزهای اخیر درباره طب اسلامی گفت: این بیان که گفته شود یک نظام کامل طبی از تشخیص تا درمان با عنوان طب اسلامی داریم صحیح نیست ولی اگر منظور این باشد که روایاتی داریم که با کمک آن می توان چارچوب مسائل طبی از نظر اسلام را تبیین کرد، حرف درستی است."1

طی روند معمول جریان اصلاحات، بعد از شکست در الغاء علمی بودن ایده جامعه مدنی و افکار جریان اصلاحات در سال 81 تاکنون، مجبور به قرارگرفتن در کنار برخی فضلا و علمای همراه با جریان اصلاحات، ولی در پشت پرده متصل به دشمنان اسلام و ایران شده تا مقبولیّتی در بین مردم جهت دستیابی به مناصب کلیدی و قدرت و ثروت پیداکند.2

انجمن علمي طب سنتي ايران وابسته به وزارت بهداشت:

 پنجشنبه 27 مهر ماه 1396 نشست علمی « روایات طبی؛ تبار و اعتبار» به همت انجمن حدیث حوزه  در قم برگزار شد.

پسوند "خمینی"  در در صفحه مسولان دانشگاه قرآن و حدیث که قائم مقائم دانشگاه هستند و نیز در صفحه مشخصات کتاب های ایشان که از تصویر شناسنامه مؤلف درج می گردد، وجود ندارد، ولی در برخی رسانه ها در جهت اعتبارسازی در نفی و انکار طبّ اسلامی به اسم ایشان افزوده شده که این مهم، نشانگر وجود عملیات  سازماندهی شده  در انکار طبّ اسلامی و ناقص تلقی نمودن اسلام و واگذاشتن سلامت و درمان کل بشریّت! به عهده وزارت بهداشت دولت 11و 12 ایران در قرن چهاردهم!!  و برخی فضلای  گیر کرده در لابلای  لفاظی های عقلی بدون استناد به آیات محکم طبّی قرآن که در ذیل به برخی اشاره شده، می باشد.       

چرا پژوهش دکتر خدادوست منحصر به نظر افرادی شده که حرف وی و روسای پشت پرده را تأئید کرده اند.   

   متن مصاحبه اختصاصي با حجت الاسلام عبدالهادي مسعودي خميني (رئيس انجمن علمي حديث حوزه علميه قم)

"امروزه ما یک سلسله مسائلی را داريم به دين نسبت مي دهيم ، از آنجايي که اِسناد به دین باید با اطمینان همراه باشد به این دلیل روایات طبی را باید تبار شناسی کنیم و منابع و رجال و اسناد آنها را بررسی کنیم. این نزاع گرچه در قدیم هم بوده ولی الان به صورتی شدت گرفته که ما بايد موضع خود را درباره روايات طبي مشخص کنیم. ما سه تا موضع داريم!! يكي اينكه هرچیزی كه در هرکتابی به اسم روایت نامیده باشند مبنای عمل قرار بدهیم. رویکرد اعتدالی اين است كه روایات را از نظر سندی و متنی تبارشناسی و اعتبارسنجی كنيم و آن چیزی را که ما به یک درصدی از اطمینان رسیدیم به صورت آزمایش های بالینی و آزمایشگاه های شیمی و پزشکی به يك درجه صحت نسبي برسیم و مبنای عمل قرار دهيم. درس خارج فقه طب بايد به شکل درس خارج های موضوعی و مسائل مستحدثه پيش برود ولی علاوه بر درس خارج نیازمند یک همکاری بین دانشگاه هاي ما و حوزه هستيم، به اين شكل كه ما  روایات را از جنبه تبارشناسی و اعتبار سنجی بررسی کنیم و آنها این روایاتی را که ما بررسي و معنایابی کردیم و با یک روش فقه الحديثي درست به نتيجه رسیدیم در آزمایشگاه های خودشان یا در بالین بیماران آزمایش کنند و بر اساس روش ها و شیوه های علمی از آنها نتیجه بگیرد.

الان نمي توانيم بگوييم طب اسلامی داریم ولی این که به شکل مطلق امکان وجود آن را نفي کنیم صحیح نیست، چون طب يك نظام کلان و یک سیستم بزرگ است و نیازمند بسیاری از تشخیص ها و نگرش ها به انسان و  به بیماری ها و روابط درونی انسان است که آنها را ما هنوز استخراج نکردیم، بود یا نبود طب اسلامي منوط به اين بررسي هاست ولي الان طب اسلامي نداريم." 

قال رَسُولُ اللَّهِ (صلي الله عليه و آله):‏ « أَيُّهَا الناس ... فَإِذَا الْتَبَسَتْ عَلَيْكُمُ الْفِتَنُ كَقِطَعِ اللَّيْلِ الْمُظْلِمِ فَعَلَيْكُمْ بِالْقُرْآنِ فَإِنَّهُ شَافِعٌ مُشَفَّعٌ وَ مَاحِلٌ مُصَدَّقٌ‏ وَ مَنْ جَعَلَهُ أَمَامَهُ قَادَهُ إِلَى الْجَنَّةِ وَ مَنْ جَعَلَهُ خَلْفَهُ سَاقَهُ إِلَى النَّارِ وَ هُوَ الدَّلِيلُ يَدُلُّ عَلَى خَيْرِ سَبِيلٍ...». (الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏2، ص: 599)

حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) فرمودند: « ... هر گاه آشوبها چون شب تار شما را فرا گرفت به قرآن رو آوريد (و بدان چنگ زنيد) زيرا آن است شفيعى كه شفاعتش پذيرفته است (در باره كسى كه بدان عمل كند) و گزارش دهنده است از بديها كه گفته‏ اش (در باره آن كس كه بدان عمل نكرده) تصديق شده است، هر كه آن را پيشواى خود كرد به بهشتش رهبرى كند و هر كه (از آن پيش افتد) و آن را پشت سر خود قرار دهد به دوزخش كشاند، و قرآن راهنمائى است كه به بهترين راهها راهنمائى كند».

قال رسول الله صلى الله عليه و آله:

إذَا التَبَسَت عَلَيكُمُ الفِتَنُ كَقِطَعِ اللَّيلِ المُظلِمِ فعَلَيكُم بِالقُرآنِ؛ فَإنَّهُ شافِعٌ مُشفَّعٌ وَماحِلٌ مُصَدّق"

هرگاه فتنه ها و آشوبها چون پاره هاى شبِ تار، شما را فراگرفت، به قرآن روى آوريد؛ زيرا قرآن، شفيعى است كه شفاعتش    پذيرفتهاست و گزارشگر بديهاست كه گفته اش مورد تصديق است.

                                                           كافي : ۲ / ۵۹۹

مقام معظم رهبری در جمع پزشکان یکی از علما و مراجع تقلید

" ما ابن سینا داشتیم که هنوز که هنوز است کتابش مرجع درسی و مهم پزشکی دانشگاه های دنیاست، یا رازی داشتیم یا دیگرانی از این قبیل را، چرا بایستی امروز به خودکفایی علمی کشور امید نبندیم؟ من در چند سال قبل در اوایل انقلاب سال 1359 بود سفری با هیئتی به هند رفته بودم.مأمورین وزارت خارجه اطلاع دادند یک بیمارستان گیاه درمانی وجود دارد... رفتم دیدم بیمارستان بسیار وسیع و مفصلی بود اسم فارسی هم برایش انتخاب کرده بودند به نام همدرد. با این که هند بود در دهلی نو مرکزش بود و در استان های مختلفی از هند شعبه داشت هم بیمارستان بود هم مرکز تحقیقات بلکه یک دانشکده بود که تدریس در آنجا می شد. وقتی از هند به ایرن امدم با مسئولین آن وقت صحبت کردم و از آنها قول گرفتم که به طور قطعی دنبال این قضیّه باشند، ولی اقدامی نکردند."

باید وزیر بهداشت و مشاور وی دکتر خدادوست، به مردم ایران اعلام کنند، کدامین مرجع تقلید، آیات قرآن را همچون وی، انکار نموده است؟

دکتر خدادوست افزود: "روایات زیادی در حوزه بهداشت و برخی توصیه های درمانی در اسلام داریم که البته باید در پژوهشکده های علوم قرآنی و از نگاه علم رجال و علم دلالت بررسی شوند. علمای اهل فن و قرآن شناس گفته اند که پس از اثبات سندیت یک روایت، برای تعمیم آن به زمان، مکان و مردم حاضر نیاز به کار تحقیقاتی و پژوهشی داریم"!!!            

برخلاف وزیر بهداشت و معاون طبّ سنّتی وی دکتر خدادوست، که کمترین بهره را از علوم دینی و قرآن و دارند و از همین رو، ابزار دشمن شده و تیشه به ریشه طبّ اسلامی می زنند، صهیونیست ها در دین اسلام از مسیر پژوهش دقیق علمی وارد شده و ابتدا خود تخصّص کافی در علوم اسلامی یافته و بعد با طرّاحی عملیات براندازی اسلام و نظام جمهوری اسلامی تیشه به دست امثال  دکتر خدادوست و... داده اند تا اسلام را به دست مسلمانان حذف کنند!! اما نه به نام حذف اسلام، بلکه با تخریب حکمای اسلامی و سنّتی متدیّن که پرچم دار مقابله با محصولات تراریخته  صهیونیست ها  و... هستند، و نیز با ایجاد اختلاف و مقابله بین طبّ نوین و طبّ اسلامی و طبّ سنّتی، اهداف شوم خود را تا بستن مطب حکمای طبّ اسلامی عملیاتی می کنند و هنوز برخی ردّپای اظهر من الشمس دشمن را نمی بینند.

خدادوست مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت همچنین تصریح کرد: در این موضوع که سلامت ابعادی پیچیده تر از بعد جسمانی و روانی دارد تردیدی نیست؛ ما می توانیم از ظرفیت دین اسلام به عنوان کامل ترین دین برای توسعه ابعاد فرشتگی!! و روحی انسان کمک بگیریم، اما این موضوع غیر از آن است که ما به نام و سوءاستفاده! از دین! به مردم داروی امام کاظم (ع)، بخور حضرت مریم (س) و داروی امام رضا (ع) تجویز کنیم؛ این کار به معنی مداخله جسمانی است!"

اولین مداخله گر جسمانی و روحی و روانی توسط خالق حکیم در قرآن

در قرآن، آیات زیادی در ویژگی جسمانی خلقت انسان و دستورات طبّی به انسان آمده که اولین مداخله جسمانی در طبّ توسط خالق حکیم صورت گرفته است!!! که به برخی از این آیات از جمله آیه 31 سوره اعراف در ذیل اشاره شده است که تمام کلمات آیه مداخله جسمانی خالق جسم و روح انسان در طبّ هست:

وَكُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا ۚ إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ ﴿٣١﴾

"بخوريد و بياشاميد و زياده روى نكنيد كه او اسرافكاران را دوست نمى دارد."

خدادوست با اشاره به ممنوعیّت طبابت افراد غیرپزشک در قانون اساسی ایران، ادامه داد:

" بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران که تحت نظارت شورای نگهبان قرار دارد و از فیلتر مبانی فقهی ما عبور می کند، طبابت افراد غیرپزشک خلاف قانون است. چطور ممکن است در قانون جمهوری اسلامی ایران بگویند مداخله درمانی فقط توسط پزشک مجاز است، اما افراد غیر پزشک به نام اسلام کاری خلاف قانون انجام دهند؟ این کار قطعا بر اساس این مبانی فقهی، خلاف شرع خواهد بود."

در بررسی نگارنده از مفاد قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران، برخلاف ادعای واهی و کذب و تولید قانون! مصلحتی و توهین به شعور فرهیختگان و مردم ایران توسط معاون طب سنتی وزارت بهداشت دولت دوازدهم دکتر خدادوست مبنی بر"ممنوعیت طبابت افراد غیرپزشک در قانون اساسی ایران"هیچ گونه قانون و تبصره ای در این زمینه وجود ندارد. فقط در دو اصل قانون اساسی ذیل، جزو وظایف دولت و حقوق مردم آمده که دولت یازدهم و دوازدهم ازانجام  وظایف قانونی خود امتناع نمودند.

اصل‏ بیست و نهم قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران : برخورداری‏ از تأمین‏ اجتماعی‏ از نظر بازنشستگی‏، بیکاری‏، پیری‏، ازکارافتادگی‏، بی‏ سرپرستی‏، در راه‏ ماندگی‏، حوادث‏ و سوانح‏، نیاز به‏ خدمات‏ بهداشتی‏ و درمانی‏ ومراقبتهای‏ پزشکی‏ به‏ صورت‏ بیمه‏  وغیره‏، حقی‏ است‏ همگانی‏ . دولت‏ موظف‏ است‏ طبق‏ قوانین‏ ازمحل‏  درآمدهای‏  عمومی‏  ودرآمدهای‏ حاصل‏ از مشارکت‏ مردم‏، خدمات‏ و حمایتهای‏ مالی‏  فوق‏ را برای‏ یک‏ یک‏ افراد کشور تأمین‏ کند.
اصل‏ چهل و سوم قانون اساسی : برای‏ تأمین‏ استقلال‏ اقتصادی‏ جامعه‏ و ریشه‏ کن‏ کردن‏ فقر و محرومیت‏ و برآوردن‏ نیازهای‏ انسان‏ در جریان‏ رشد، با حفظ آزادی‏ او، اقتصادجمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ بر اساس‏ ضوابط زیر استوار می‏ شود:
‎‎‎‎‎1-تأمین‏ نیازهای‏ اساسی‏: مسکن‏، خوراک‏، پوشاک‏، بهداشت‏، درمان‏، آموزش‏ و پرورش‏ و امکانات‏ لازم‏ برای‏ تشکیل‏ خانواده‏ برای‏ همه‏.

نظر شهید دکتر بهشتی دانشکده پزشکی دانشگاه تهران مهرماه سال 1359 در طبّ

"... چرا جهت معالجات امراض از گیاهان دارویی ایران استفاده نکنیم...؟ چرا طبّ سنتی و شیوه گیاه درمانی و طریقه استفاده از ادویه جات مورد استفاده ما ایرانی ها قرار نگرفته؟ چرا وزارت بهداری تا به حال در گسترش و احیای طبّ سنتی و گیاه درمانی قدمی برنداشته اند؟ چرا ما ایرانی ها با داشتن گنجینه های طبّی همیشه باید در چنگال داروهای خارجی اسر و عاجز باشیم؟

 چرا بعضی از داروهای فرنگی در ایران بازار سیاه پیدا کرده و تا چند صد برابر قیمت اصلی به فروش می رسد؟  آیا خودمان مقصر هستیم که زیر بار داروهای فرنگی در علاج امراض معجزه گر بوده اند...؟ آیا تبلیغات و زرق و برق داروهای فرنگی ما را به طرف خود کشیده و یا داروهای گیاهی را مصرف نموده ایم و نتیجه نگرفته ایم...؟ بله ... این چراها وقتی جوابش داده می شود که ان شاءالله در رأس این امر یک ایرانی با همّت و معتقد قرار گیرد."

منشاء عملیّات سازماندهی شده حذف طبّ اسلامی در داخل و خارج از کشور از دیدگاه محقق و اندیشمند برجسته کشور دکتر حمید پارسانیا در حاکمیّت غرب:

" شما اگر به حوزه سخت افزارانه علم نپردازید و به سوی علم نگاه نکنید و محتوا را به دست بازار بدهید که برنامه ریزی های فرهنگی شما و مرجعیّت با همان کانون های غربی باشد و حتی سخت افزاری مراتب علمی خودتان را به گونه ای سمت و سو بدهید که نرم افزارهای آنها را اعتبار ببخشد مثلا بگوئید مراتب استادی و استادیاری جز با نوشتن چند مقاله در ژورنال های علمی خارجی و مقبولیّت یافتن در نزد آنها ممکن نیست! نتیجه این می شود که اگر بخواهیم در طبّ اسلامی هم کار کنیم در صورتی پذیرفته است که مقاله برود آنجا ... غرب در تجدید حیات خودش هم آمد ریشه زد و ذخیره های علمی دنیای اسلام را شروع کرد تصفیه کردن ما اگر می خواهیم نرم افزار علمی متناسب با خودمان را داشته باشیم و با این که در صد سال اخیر همه علوم کاربردی خودمان را با آوردن نظام علمی جدید از غرب گرفته ایم و علوم کاربردی خودمان را رها کردیم و از دست دادیم و یک پزشکی داشتیم که هزار سال سابقه داشت و تا 300 سال در غرب متون دانشگاهی شان بود اینها را رها کردیم و آمدیم در مزبله پزشکی جدید که بر مدار دارو و سرمایه داری می چرخد و با این کار تمام آموزه های خودمان را رها کردیم. اگر دانشمندان به حقایق دین توجّه داشته و به درمان طبیعی قائل شوند، آن حقائق پنهانی که غبار فراموشی چهره آن را پوشانده بار دیگر آشکار می گردد و دیگر نیازی به طبّ وارداتی از خارج پیدا نمی شود. درمان طبیعی اضافه بر این که بشر را از مخارج بیهوده آسوده می سازد، آنان را از خوردن داروهای زیانبخش نجات داده و از کابوس وحشتزای عمل جراحی دور می کند. درمان طبیعی قدرت های شگفت انگیز را که دست قدرت در نهاد ما به ودیعه گذاشته به کار انداخته، آنها را برای دفاع از امراض تقویت می کند. می توان گفت اگر ما به گفته دین عمل کنیم کمتر بیمار می شویم."2              

میزان ایمان مذهبی و تقوا ملاک اصلی در فهم قرآن و احادیث

لوازم درونی زیر، نقش تعیین کننده و درجه اوّل در فهم صحیح  آیات قرآن و روایات معصوم علیهم السلام غیر از احاطه به علوم دینی که در درجه دوم اهمیّت قرار دارد، ضرورتی انکار ناپذیر هست:

1-تقوای عملی در حدّ ملکه شدن ترک حرام و انجام واجبات

2- اخلاص در فکر و عمل و عدم محبّتی غیر از عشق خدا و معصوم در قلب و ملکه شدن مراقبت دائمی از ورود محبت غیرخدا به قلب

3- هدف از بررسی آیات و روایات صرفا برای درک منظور خدا و معصوم برای عمل در خود و دیگران و جامعه

4- عدم دخالت فهم ناقص و سلایق و انگیزه های شخصی و جناحی و مالی و... در تتّبع قرآن و احادیث

5-  بصیرت و غیرت دینی و عدم توان هیچ گونه دین فروشی و قلم فروشی در اثر تقوای عملی

نمودهای عینی و ساختار آخرین دین خدا اسلام

خداوند حکیم کلیه  آئین و اعتقادات و اخلاق و احکام شرعی و تجارت و... دین اسلام را در سه عنصر و جایگاه و قالب قابل دسترسی برهمگان برای بشریّت قرار داده است:

1- وحی و کتاب خدا قرآن غیرقابل تحریف تا روز قیامت

2- آخرین پیامبرخدا حضرت محمد صلّی الله علیه وآله

3- دوازده جانشین معصوم پیامبر، مفسرّان قرآن و مفسّر قول و فعل آخرین پیامبر خدا و پاسخگویی به مسائل جدید اعصار مختلف در عرصه های متعدد اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و... بشریّت

بدون حضور پیامبر و جانشینان وی، دسترسی مردم به ماهیّت و چیستی اسلام و فهم برخی آیات قرآن به ویژه آیات متشابه، قول و فعل و سیره پیامبر و ائمه علیهم السلام هست که در قالب روایات به نسل های بعدی رسیده است.

به دلیل وجود احادیث جعلی از زمان خود پیامبرصلی الله علیه وآله، و جمع آوری احادیث جعلی و معتبر توسط عالمان شیعه از صدر اسلام، برای حفظ سیره پیامبر و ائمه علیهم السلام، و ورود احادیث جعلی به برخی کتب حدیث، بررسی محتوایی حدیث امری ضروری و اولین مهم و قدم در تشخیص صحّت حدیث هست که صحّت احادیث صرفا منوط  به موافقت و تطابق با قرآن هست.

 برخی آیات ارتداد در قرآن

آیا اقرار و انکار صریح  آیات طبّی قرآن و عدم توبه، مصداق تحقق ارتداد منکران آیات قرآن نیست؟

در قرن بیستم و دهه چهارم انقلاب اسلامی ایران با منکرین آیات خدا چه باید کرد؟

آیه 149 سوره آل عمران:  

"يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تُطِيعُوا الَّذِينَ كَفَرُوا يَرُدُّوكُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ فَتَنقَلِبُوا خَاسِرِينَ" ﴿١٤٩﴾ 

اى كسانى كه ايمان آورده ايد، اگر از كسانى كه كفر ورزيده اند اطاعت كنيد، شما را از عقيده تان بازمى گردانند و زيانكار خواهيد گشت. 

آیه 25  سوره محمد:

إِنَّ الَّذِينَ ارْتَدُّوا عَلَىٰ أَدْبَارِهِم مِّن بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُمُ الْهُدَى ۙالشَّيْطَانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَأَمْلَىٰ لَهُمْ ﴿٢٥﴾ 

بى گمان، كسانى كه پس از آنكه [راه ] هدايت بر آنان روشن شد [به حقيقت ] پشت كردند، شيطان آنان را فريفت و به آرزوهاى دور و درازشان انداخت.

 به استناد آیات مذکور و آیاتی دیگر، ارتداد در نظام حقوقى اسلام، جرم شناخته شده و مجازات آن بيان شده است.

در قوانين جزايى جمهورى اسلامى ايران، درباره ارتداد نصّى وجود ندارد؛ ولى چون اصل چهارم قانون اساسى، همه قوانين جمهورى اسلامى ايران را بر احكام شريعت اسلام مبتنى دانسته است لذا در اصل 167 قانون اساسى مقرر مى‏دارد «قاضى موظف است كوشش كند حكم هر دعوى را در قوانين مدونه بيابد و اگر نيابد، با استناد به منابع معتبر اسلامى يا فتاواى معتبر، حكم قضيه را صادر نمايد و نمى‏تواند به بهانه سكوت يا نقض يا اجمال يا تعارض قوانين مدونه، از رسيدگى به دعوى و صدور حكم امتناع ورزد» و چون دعوى مذكور به دعاوى مدنى اختصاص يا انصراف ندارد، بايد براساس منابع فقهى مرتد را مجرم شناخت و به مجازات حكم كرد.  

الغاء ناقص بودن دین اسلام و انکار آیات قرآن

طبق آیه 3 سوره مائده

"الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا ۚ "

"امروز، دین شما را کامل کردم؛ و نعمت خود را بر شما تمام نمودم؛ و اسلام را به عنوان دین برگزیدم"

با نصب جانشین پیامبر و تداوم تبیین کامل کتاب خدا و وحی الهی، همه اموری که بشریّت لازم دارد، در قالب دین الهی با پاسخ معقول و منطقی به همه نیازهای انسان، از طریق پیامبر اسلام ونصب جانشینان پیامبر خدا داده شده است، لذا، دین خدا از هرگونه نقص و کاستی مبرّی بوده و خالق انسان، نحوه تأمین سلامتی و بهداشت انسان را نیز تبیین نموده است.

آیه 130 سوره آل عمران و آیات زیادی برتری مؤمنان را اعلام نموده است.

"وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ" ﴿١٣٩﴾

"و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید"

از بعد اعتقادی و فرهنگی نیز، عدم پذیرش طبّ در قرآن و روایات، به منزله ناقص تلقی نمودن دین اسلام که طبق این آیه و آیات متعدد قرآن، کامل ترین دین الهی هست، می باشد و شامل آیه شریفه 150 در سوره نساء می شوند که برای منافع خود بعضی آیات را پذیرفته و برخی را انکار می کنند، می شوند:

"إِنَّ الَّذِينَ يَكْفُرُونَ بِاللَّـهِ وَرُسُلِهِ وَيُرِيدُونَ أَن يُفَرِّقُوا بَيْنَ اللَّـهِ وَرُسُلِهِ وَيَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَنَكْفُرُ بِبَعْضٍ وَيُرِيدُونَ أَن يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذَٰلِكَ سَبِيلًا﴿١٥٠﴾ أُولَـٰئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ حَقًّا ۚ وَأَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِينَ عَذَابًا مُّهِينًا" ﴿١٥١﴾ 

"کسانی که خدا و پیامبرانِ او را انکار می کنند، و می خواهند میان خدا و پیامبرانش تبعیض قائل شوند، و می گویند: «به بعضی ایمان می آوریم، و بعضی را انکار می کنیم» و می خواهند در میان این دو، راهی برای خود انتخاب کنند (۱۵۰) آنها کافران حقیقی اند؛ و برای کافران، مجازات خوارکننده ای فراهم ساخته ایم."

ادامه مطلب در قسمت 2

ن و القلم و ما یسطرون...
ما را در سایت ن و القلم و ما یسطرون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mansorevatanio بازدید : 167 تاريخ : جمعه 6 بهمن 1396 ساعت: 3:36